REKLAMI GEÇ

Sarayköylüler vizyondaki filmlerle buluştu

Sarayköylüler vizyondaki filmlerle buluştu

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 2014 yılında vatandaşlara verdiği vaadi olan sinema sözünü yerine getirdi. Sarayköy Belediyesi Kültür Merkezi Sinema salonu perdesini Türkiye’yle aynı anda vizyona giren Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmleriyle açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ekim 2018 Pazar, 16:04

Her gün sanat, kültür ve eğitimde yeni adımlar atan Sarayköy’de dikkatleri üzerine çekecek bir kültür sanat hizmeti daha hayata geçti. Denizli ilçeleri arasında ilk olma özelliği taşıyan hizmet 30 bin 462 nüfusa sahip ilçede hayata geçti. Sarayköy halkı, Belediye Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda Yol Arkadaşım 2 ve İstanbul Muhafızları filmlerini ücretsiz olarak izleme imkanı buldu.


Fimlerin gösteriminin ilk gününde salona eşi ve çocukları ile birlikte gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, heyecanlı olduğunu söyledi. Özbaş, “Hemşehrilerimizle kurduğumuz hayallerimiz var ve her geçen gün bu hayallerimizi gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Bugün çok daha heyecanlıyım. Çünkü Sarayköylü hemşehrilerimize verdiğimiz sinema sözümüzü yerine getirdik. Bugün Sarayköy, beyaz perdesini vizyon filmlerle araladı. 30 yıl önce Sarayköy’de yazlık-kışlık sinema vardı. Çocukluğumda çok güzel bir ambiyans vardı. Yıllar sonra o güzel ambiyansı ilçemizde tekrar yaşamak istedik. Geçen hafta da belediyemiz bünyesinde kurulan tiyatro kulübümüzün gösterisi olmuştu. Bunlar kültürel-sanatsal gelişmişliğin belirleyici faktörleridir. Biz Sarayköy’ün bunu kaldıracağını düşünüyorduk. Sarayköy yıllarca sinema, tiyatro, müzikallerle kendisini göstermiş bir ilçeydi. Benim annem ve rahmetli babam 1950 yıllarında ailecek müzikallere gider evlerine dönerlermiş. Rahmetli babam bana sürekli anlatırdı. Bu anılar bende çok büyük izler bıraktı. Sarayköy’ün güzel tesisleri, çalışmaları, faaliyetleri hak ettiğini düşünüyorum. Bu yüzdende en güzel hizmetleri hemşehrilerimiz ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı