REKLAMI GEÇ

Sarayköy’ü korona sardı. Vaka sayısı 474

Sarayköy’ü korona sardı. Vaka sayısı 474

Vaka artışlarının hızlı bir yükseliş trendine girdiği Denizli’de korkutan rakamlar gelmeye devam ediyor. Sarayköy’de tespit edilen pozitif vaka sayısı 214 olarak açıklanırken, 260 kişinin de temaslı olması nedeniyle karantinaya alındığı öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2020 Cuma, 11:13

Koronavirüs salgınının başladığı süreçte ortaya koyduğu mücadele ile takdir toplayan Denizli’de tablo tersine döndü. Hızla artan ve Türkiye’de kırmızı iller arasına giren kentte vaka sayıları her gün yükseliyor.

SARAYKÖY’DE KORKUTAN RAKAMLAR
Denizli’de son dönemlerde korona vakalarında ciddi artış yaşanan ilçelerden biri de Sarayköy. İlçe merkezi ve mahallelerinde ciddi oranda artan vaka sayıları vatandaşları tedirgin ediyor.

Şu ana kadar ilçe merkezinde pozitif vaka sayısı 105. Jandarma bölgesi kabul edilen mahallelerden de 109 vaka bilgisi alındı. Toplam 214 kişinin yapılan koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Pozitif vakaların ardından filyasyon ekibinin yaptığı temaslı çalışması da ciddi bir rakam ortaya çıkardı. Pozitif kişilerle temas ettiği belirlenen 260 kişi de karantinaya alındı.

Sarayköy’de şu ana kadar 4 kişi koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

(Kaynak: Saraykoy.com.tr)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı