REKLAMI GEÇ

Şehit Ömer Halisdemir’in ismi Sarayköy’de yaşayacak

Şehit Ömer Halisdemir’in ismi Sarayköy’de yaşayacak

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanlığı’na gelen darbeci general Semih Terzi’yi vurarak o gecenin seyrini değiştiren Astsubay Ömer Halisdemir’in ismi Sarayköy’de bir caddeye verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 15:44

Sarayköy Belediyesi Meclisi, Başkan Ahmet Necati Özbaş’ın imzasını taşıyan önergeyi görüşerek, ilçedeki İstasyon Caddesi’nin ismini Şehir Astsubay Ömer Halisdemir Caddesi olarak değiştirdi. Bu karar oy birliğiyle alındı.

Önergenin kabulünden sonra teşekkür konuşması yapan Özbaş, “Milli mücadele ateşinin ilk yandığı yerlerden birisi olan Sarayköy, her zaman vatanımız ve devletimiz için canını ve kanını feda eden şehitlerimiz ile gazilerimize her şeyin üzerinde değer veriyor. Onların emaneti olan bu cennet vatan topraklarına sahip çıkmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Binlerce yıllık kardeşliğimizi tuzaklar kurarak bozmak isteyen hainlere geçit vermeyen ve bu uğurda canını feda eden, 15 Temmuz gecesinin sembol isimlerinden Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ismini ilçemizin ana caddelerinden birisi olan İstasyon Caddesi’ne veriyoruz. İnşallah şehidimizin ismini sonsuza kadar yaşatacak ve gelecek nesillerimizin bu şuurla yetişmesi için çalışacağız. Ben almış olduğumuz bu kutlu kararın ilçemize hayırlı olmasını diliyor, tüm meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı