REKLAMI GEÇ

Sosyal etkinlik merkezi sınıfı geçti

Sosyal etkinlik merkezi sınıfı geçti

Sarayköy Belediyesi tarafından yapılan ve hizmete sokulan sosyal etkinlik merkezi öğrencilerden tam not aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2018 Salı, 14:04

Denizli’deki ilçeler arasında bir ilk olma özelliği taşıyan Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi, öğrencilerin uğrak yeri oldu. Kısa bir süre önce tamamlanan ve öğrencilerin hizmetine sokulan merkezden yararlanan öğrencilerin merkez sayesinde okulda gösterdiği başarının da arttığı belirtildi.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin ödev ve projelerine ilişkin araştırmalar yaptığı, öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin yürütüldüğü Sarayköy Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi’nde, 8 öğretmen görev yapıyor.

Sosyal etkinlik merkezinden yararlanan öğrencilerin zayıf olduğu konuların deneme testleriyle belirlendiğini söyleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, konuları ve derslerin eksik kalınan noktalardan devam ettiğini belirtti.

Diğer taraftan sosyal etkinlik merkezinden yararlanan öğrenciler ise kendilerine sunulan bu hizmetten çok memnun. Merkezi etüt merkezi gibi kullanan öğrencilerin derslerinde yükselme yaşanırken, başarı ortalamasını artıran öğrencilerde dikkat çekiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı