REKLAMI GEÇ

İntiharın nedeni bilgisayar oyunumu?

İntiharın nedeni bilgisayar oyunumu?

Serinhisar’da 11 yaşındaki Nuri Enes K.nın intiharının ardından herkes aynı soruyu soruyor. Nedeni bilgisayar oyunu mu?

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 15:46

Serinhisar’da dün sabah saatlerinde okula gitmek üzere evden çıkan ve bir gün sonra inşaat halindeki bir binada iple asılı halde cansız bedeni bulunan 11 yaşındaki Nuri Enes K.nın ölümü büyük şok yarattı.

Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi olan küçük çocuğun intihar ederek yaşamına son vermesi, akıllara sürekli oynadığı bilgisayar oyununu getirdi.

ÖĞRETMENLERİ İNTERNET KAFEDE BULMUŞ
Dün okula gittiği, daha sonra da kaçtığı ortaya çıkan Nuri Enes’in öğretmenlerinin internet kafede bulduğu ve yeniden okula götürdüğü öğrenildi. Küçük çocuğun okul sonrası kursa kalmadığı ve yeniden internet kafeye gittiği belirlendi.

ÖLÜMÜNDE BİLGİSAYAR OYUNU ŞÜPHESİ
Nuri Enes’in sürekli internet kafeye giderek bilgisayar oyunu oynadığının ortaya çıkması üzerine tüm dikkatler bu oyunlara çevrildi. Arkadaşlarının Nuri Enes’in sürekli savaş oyunları oynadığını söylediği öğrenildi.

HARD-DİSKE EL KONDU
Nuri Enes’in ilçede bulunan bir internet kafeye sürekli gitti, her gittiğinde de aynı bilgisayarı kullandığının ortaya çıkması polisi harekete geçirdi. Küçük çocuğun ölümünde oynadığı bilgisayar oyunlarının etkili olup olmadığının tespiti için bilgisayarın diski söküldü, incelenmek üzere alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı