REKLAMI GEÇ

Ak Partililer ve muhtarlar ölümden döndü

Ak Partililer ve muhtarlar ölümden döndü

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki toplantısına katılan Serinhisar Ak Parti İlçe Başkanı Halil Akoğlan ve muhtarları taşıyan belediye minibüsü kaza yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2014 Cumartesi, 17:38

Yağmurlu hava, az daha can alıyordu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki toplantısına katılan Ak Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan ve Serinhisar bölgesinden gelen muhtarları taşıyan minibüs Cankurtaran bölgesinde yağış nedeniyle kaza geçirdi.

Serinhisar Belediyesi’ne ait otobüsün karıştığı kazada Akoğlan hafif yara alırken, başka yaralı olmaması yüreklere su serpti. Muhtarların tedbir amaçlı olarak hastanede kontrolden geçirildikleri belirtildi.

Yorumlar

analitik sentez   -  Bağlantı 29 Eylül 2014, 09:49

bakanlar kurulu üyeleri ankaraya hapsolmamalıdır ülkemizin ve dünyanın heryerini dolaşmalıdır.Bunlar masabaşı memuru değildir.Ankara dışında olunca işler yürümüyor saçma bir bakış açısıdır.mazide kaldı o masabaşından a.n.sezer gibi ülkeyi yönetmek.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 27 Eylül 2014, 20:47

Zeybekçi, Denizli’nin değil Türkiye’nin bakanı. Maşallah her hafta burada. Ekonomi hızla krizi gidiyor. Kendisi burada hem ekonomik hem siyasi rant peşinde koşuyor. Ankara’ya gitsin işinin başında dursun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı