REKLAMI GEÇ

Atatürk büstünü benzin döküp yaktılar

Atatürk büstünü benzin döküp yaktılar

Serinhisar’daki imam hatip ortaokulunun bahçesinde bulunan Atatürk Büstü, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Polis olay yerine gitti, failler aranıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2014 Pazar, 18:26

Serinhisar’da Atatürk’ün manevi şahsına inanılmaz büyük bir hakaret geldi. Serinhisar Aşağı Mahallede bulunan Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu’nun bahçesinde bulunan Atatürk büstü kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Benzin döküldüğü tahmin edilen büst, petrol atığı maddeden yapıldığı için tamamen kül oldu.

SÖNDÜRÜLDÜ
Vatandaşların okulda yangın olduğunu zannederek aradığı polis ve itfaiye ekipleri olay yerine geldiğinde Atatürk Büstü’nün yandığını tespit etti. Büstteki yangın söndürülürken, polis okulda bulunan kayıtları incelemeye aldı.

11-12 YAŞLARINDA İKİ ÇOCUK
Okulun güvenlik kamerası kayıtlarında olaydan hemen önce 11-12 yaşlarında iki çocuğun olay erine geldiği tespit edildi. Görüntülerde çocukların büstü ateşe verip vermediğinin görülüp görülmediği ise öğrenilemedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar

sleepless   -  Bağlantı 31 Ağustos 2014, 21:06

O kisilerin çocuk olmadığını gorenler var. Kandirmayin milleti

alican kaya   -  Bağlantı 31 Ağustos 2014, 19:54

Simdi 3 ihtimal düşünüyorum aile tümden atatürkü çok seviyor çocuk bu sevgiyle büyüyor ve atatürkü imamhatipte istemiyor ya da aile atatürkü hiç sevmiyor çocuk bu sevgiyle büyüyor atatürkü istemiyor ya da atatürkü tamamen istemeyen biri yazık yazık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı