REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da Başkan Kobaş ile vatandaş arasında sel gerilimi

Serinhisar’da Başkan Kobaş ile vatandaş arasında sel gerilimi

Serinhisar’da yaşanan sel felaketinin hemen ardından bölgele giden ajans kameraları felaketin boyutlarını kaydetti. İlçe merkezini nehirlere çeviren sel felaketi sonrası kameralara yansıyan görüntüler arasında Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ile vatandaşların gerginlik yaşadığı dakikalar da var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2017 Perşembe, 13:51

Serinhisar dün, yarım saatten az sürmesine rağmen çok ciddi etki gösteren sağanağa teslim oldu. Dağ yamaçlarından ilçe merkezine dev taşlar ve kaya parçalarıyla birlikte gelen sel suları, ilçede bir anda yaşamı kabusa çevirirken, olayın duyulmasından az sonra bölgeye giden ajans muhabirleri felaketin boyutlarını kameralarıyla kaydetti.

Hasar tespit çalışmalarının halen sürdüğü ilçede gece hem yetkililer hem de ilçe sakinleri için zor geçti. Çok sayıda ev ve işyeri sular altında kalırken, karşılaştıkları benzersiz afetle sinirleri gerilen ilçe sakinleri ile Belediye Başkanı Mehmet Kobaş arasında da gerilim yaşandı.

Vatandaşların, Başkan Kobaş’ın bir vatandaşın boğazını sıktığı iddiaları kameralar yansırken, görüntülere yönelik Denizlihaber.com’un sorusunu yanıtlayan Başkan Kobaş, “Farklı siyasi görüşte olan bir grup. Kepçeler sokaklarında çalışma yaparken, bana “kepçeler nerede” gibisinden fallar söylediler. Fiziksel bir temas söz konusu değil. Tüm ekiplerimiz sel felaketinin hemen ardından başlayarak bütün gece çalıştı. Ellerinden geleni yaptılar” diye konuştu.

İŞTE O ANLAR:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı