REKLAMI GEÇ

Erdoğan’a bağış çerez parasıymış

Erdoğan’a bağış çerez parasıymış

Bayramda topladığı 265 liralık harçlığını Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’a bağışlayan 10 yaşındaki Enes Parça’nın babasının işadamı olduğu ortaya çıktı. Serinhisar’da bir kuruyemiş işletmesi bulunan Nuri Parça’nın facebook sayfasındaki paylaşımlarından, Başbakan Erdoğan’ın koyu bir hayranı olduğu anlaşılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2014 Cumartesi, 09:52

Ramazan Bayramı’nın 1. günü Delikliçınar Maydanı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine 10 yaşındaki Enes Parça’nın 265 liralık bayram harçlığını, Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına bağışlaması damga vurmuştu.

Ö törene katılan Enes Parça, bayram harçlığını Erdoğan’ın bağış hesabına yatırılması için Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’ye teslim etmişti.

Enes Parça’nın babası Nuri Parça’nın Erdoğan hayranı bir işadamı olduğu ortaya çıktı. Parçaoğlu’nun işletmesi birçok marka ile kuruyemiş imalat ve satışı yapıyor.

Yorumlar

dabancaliibrahim   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 23:36

sömürün su aziz nesinin dedigi aptal milleti

vatandaş osman   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 21:59

sayın mesut türkoğlu beyefendi,10 yaşındaki bir çocuğun sayın bakana 265 tl bayram harçlığını teslim etmesi başlı başına reklam kokan bir hareket.neden direk banka hesabına yatmıyor da bakan beye teslim ediliyor basının önünde. babasının iş adamı olması evet benim için suç. ilimizde,eğitime ve sağlığa bir çok katkı sağlayan nadide işadamlarımıza çıkıpta kendileri için aleyhte yorumlar yazılmıyor.herhalde sizde enes paçacının yl… birisiniz!!!!!!!

İZLEYİCİ   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 12:03

BAYRAMIN 1. GÜNÜ ERKEN SAATLERDE 265 TL BAYRAM HARÇLIĞI BANA ÇOK GELDİ. BAYRAMIN SON GÜNÜ OLSAYDI İNANIRDIM…

MESUT TÜRKOĞLU   -  Bağlantı 2 Ağustos 2014, 10:19

İYİ TAMAMDA ÇOCUK GERÇEKTEN BAYRAM HARÇLIĞINI VERMİŞ OLAMAZ MI… BABASININ İŞ ADAMI OLMASI SUÇMU…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı