REKLAMI GEÇ

Esnaf istedi başkan “olmaz” dedi

Esnaf istedi başkan “olmaz” dedi

Serinhisar’da esnafın kaldırıma ticaret eşyası ya da masa sandalye çıkarmasının yasaklanması tepkiye neden oldu. Başkan Mehmet Kobaş, esnafın tepkisine “Geri adım yok” yanıtını verdi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 10:07

Serinhisar’da kaldırımların yayalar tarafından kullanılmasını sağlamak amacıyla dışarıya eşya konulması belediye tarafından yasaklandı. Durumdan şikayetçi olan esnaf, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş’tankararın bir kez daha gözden geçirilmesini istedi. Esnafla buluşmak üzere kahvehaneye giden ve sorunları dinleyen Kobaş, herkesin sağlıklı bir şekilde yaşayabilmesi için karardan geri adım atmayacaklarını söyledi.

Kobaş, kimseye düşmanlığı bulunmadığını belirterek, “Benim hiçbir kişiye, hele esnafımıza hiçbir düşmanlığım, kırgınlığım ve art niyetim olmaz, olamaz. Ortak alanların kiraya verilmesi gibi bir durum söz konusu değildir. Kaldırımların ticaret eşyalarıyla veya oturma alanı olarak kullanılması hoş bir görüntü arzetmiyor. İnsanlarımız nereden yürüyeceğini bilemez bir hale geldi. Esnaflarımız haliyle tepkilerini dile getiriyorlar ama vatandaşta bu uygulamadan oldukça memnunlar. Eğer bu tepki devam ederse referanduma gideriz sonucuna da herkes saygı duyar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı