REKLAMI GEÇ

Kobaş, mazbatasını aldı

Kobaş, mazbatasını aldı

Serinhisar’da belediye başkanlığı seçimlerini yüzde 41,89 oyla alan Ak Partili Mehmet Kobaş, mazbatasını alarak göreve başladı.

/ DENİZLİHABER / 4 Nisan 2014 Cuma, 13:38

30 Mart Yerel seçim sonuçlarına göre göçerli oyların 4 bin 117’sini alan Ak Partili Mehmet Kobaş, belediye binası önünde önce pilav dağıttı daha sonra, belediye başkanlığını Hüseyin Gemi’den devralarak göreve başladı.

Serinhisar’da 30 mart yerel seçimlerin huzurlu ve sakin bir ortamda gerçekleştiğini, demokratik yarışta, Serinhisar halkının tercihi alarak belediye başkanlığına seçildiğini belirten Kobaş, “Bugünden itibaren ben tüm Serinhisarlıların başkanıyım. Bundan sonra halkımıza vaat ettiğimiz projeleri hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.

Serinhisar Belediye Meclisi seçimlerinde ise geçerli oyların yüzde 42,22’sini alan AK Parti’nin belediye meclisinde 6 üyesi, yüzde 29,77 oyla CHP’nin 3 üyesi, MHP’nin ise yüzde 26,42 oyla 2 üyesi bulunuyor.
Serinhisar Belediye Meclisi’nde Başkan Mehmet Kobaş ile birlikte 5 yıl süreyle görev yapacak olan belediye meclis üyeleri şöyle:

AK Partili üyeler:
Oktay Aktürk
Muhammet Emre Kabukçu
Aydın Cambeldek
Hüseyin Karabuğa
İbrahim Ethem Karaken
Muhammet Çoban

CHP’li Üyeler:
Hüseyin Kabaş
Süleyman Durmaz
Hasan Hüseyin Çelik

MHP’li üyeler:
Mustafa Yatçı
Şenel Hoşcan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı