REKLAMI GEÇ

Oyun için evden kaçtı, her yerde aranıyor

Oyun için evden kaçtı, her yerde aranıyor

Serinhisar’da ortaokul öğrencisi 11 yaşındaki Nuri Enes Karakuzu’dan haber alınamıyor. Enes’in ilçeden ayrılmadan önce arkadaşlarına “Denizli’de internet kafe var mı?” diye sorduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 10:24

Serinhisar, Nuri Enes Karakuzu’nun bulunması için seferber oldu. Dün sabah okula gitmek için evden ayrılan Nuri Enes, akşam eve dönmeyince ailesi paniğe kapıldı.

Nuri’nin gidebileceği her yere bakan, ancak sonuç elde edemeyen ailesi, bu kez de Serinhisar Belediyesi’nden yardım istedi, ilçe genelinde anons yaptırıldı.

DENİZLİ’YE GELDİĞİ SANILIYOR
Ailesi Nuri Enes’e ulaşamayınca, arkadaşlarının bilgisine başvurdu. Bir arkadaşının Nuri Enes’in “Denizli’de iyi bir internet kafe var mı?” diye sorduğu ortaya çıktı.

Nuri Enes’in internetten oyun oynamaya meraklı olduğu, Serinhisar’daki internet kafede ekranın küçük olduğu için oyunda sürekli öldüğünü söylediği öğrenildi.

Nuri Enes’in arkadaşlarına, “Büyük ekranlı bilgisayarda oynarsam beni öldüremezler, oyunu kazanırım” dediği belirtildi.

ARAMALAR DENİZLİ’DE YOĞUNLAŞTI
Arkadaşlarından bu bilgiyi alan ailesi, Nuri Enes Karakuzu’yu bulabilmek için Denizli’de de aramaya başladı. Nuri Enes’in son olarak dün saat 18.00 sıralarında Servergazi’deki Mehmet Akif Ersoy Lisesi yakınlarında görüldüğü öğrenildi.

Nuri Enes Karakuzu’yu görenlerin ya da yerini bilenlerin polis ya da 0.532 325 25 33 – 0.551 109 05 18 numaralı telefonlardan bilgi verilmesi istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı