REKLAMI GEÇ

Serinhisar arıtma tesisi faaliyete geçiyor

Serinhisar arıtma tesisi faaliyete geçiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nin bir an önce aktif hale gelmesi için çalışma başlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2014 Perşembe, 15:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekipleri kanalizasyon atıklarının modern bir tesiste arıtılacağı Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi için bir süre önce çalışma başlattı. Hanelerde oluşan atık suyun arıtma tesisine ulaşmasını sağlayacak 7 bin 200 metre, 600’lük atık su hattı döşeme projesine başlayan DESKİ, çalışmanın büyük bir kısmını tamamladı.

Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi’nin deşarj hattı ve 7400 metrelik açık kurutma kanalı imalatı da Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü tarafından bitirildi. Projenin tamamlanmasıyla birlikte Serinhisar, uzun süredir aktif hale gelmesi beklenen Serinhisar Atıksu Arıtma Tesisi’ne kavuşacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gelecekte daha sağlıklı bir ortamda yaşamak adına en büyük sorumluluğumuz olan çevre yatırımlarını tüm ilçelerimizde gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğe yatırım anlamında olağanüstü çaba sarf ediyoruz. Çevreye olan bu hassasiyetimizden şehrimiz, ülkemiz, dünyamız ve dolayısıyla insanımız kazanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı