REKLAMI GEÇ

Serinhisar MYO binasında son rötuşlar yapılıyor

Serinhisar MYO binasında son rötuşlar yapılıyor

Yapım aşaması devam eden Serinhisar Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2019 Perşembe, 11:26

Pamukkale Üniversitesine bağlı olarak yapımı sürdürülen Serinhisar Meslek Yüksekokulu, yeni eğitim öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak. Çalışmaları yerinde inceleyen PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, okulun yapımında maddi destek veren hayırsever Cevriye Esen’e teşekkür etti.

Pamukkale Üniversite Rektörü Bağ’a, incelemelerde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Çiftçi, Prof. Dr. Erdinç Duru, PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş ve eşi Emine Kobaş, ilebierlikte hayırsever iş kadını Cevriye Esen ve ailesi eşlik etti. Rektör Bağ, okul inşaatında tamamlanan bölümler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Prof. Dr. Rektör Hüseyin Bağ, “ “Serinhisar Meslek Yüksekokulumuz tamamlandı. Böyle güzel bir eserin ilçemize ve Üniversitemize kazandırılmasında gayretlerinden dolayı başta Başkanımız Mehmet Kobaş ve bağışçımız Cevriye Esen Hanımefendi’ye şükranlarımı sunuyorum. İnşallah biz de bu güzel eseri güzel hizmetlerde kullanacağız. Bu eserin de devamını sağlayacağız. Destek olan herkese minnetlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Diğer taraftan bağışçı hayırsever iş kadını Cevriye Esen ise duygularını şu sözlerle açıkladı: “Meslek Yüksekokulumuz için bundan sonrası sizlere kalmış, daha güzel daha iyi hizmetler olsun inşallah. Bugünleri görmek hayaldi, bir hayali gerçekleştirmenin gurunu yaşıyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı