REKLAMI GEÇ

Serinhisar’a acil sağlık hizmetleri istasyonu

Serinhisar’a acil sağlık hizmetleri istasyonu

Serinhisar’da ihtiyaç duyulan bir yatırım hayırseverlerin desteğiyle gerçekleştirilecek. İlçeye yaptırılacak acil sağlık hizmetleri istasyonunun protokolü, valilikte düzenlenen törenle imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 10:36

Acil sağlık hizmetleri istasyonu yapımıyla ilgili protokolün imza törenine Vali Şükrü Kocatepe, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, hayırsever işadamı Hacı Mehmet Atik’in oğlu Bekir Atik ve iş ortağı Birtan Şahan katıldı.

Vali Şükrü Kocatepe, törende yaptığı konuşmada, acil sağlık hizmetleri istasyonunu yaptıracak hayırseverlere teşekkür ederek, “Sağlıktan önemlisi yok. ‘Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ diye büyüklerimizin bir sözü var. Hayırseverimiz gönüllü olarak böyle bir hizmeti yaptığı için onlara olan şükran duygumuz büyük. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ömürlerinin sağlıklı, uzun ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

İşadamı Hacı Mehmet Atik’in oğlu Bekir Atik ise “Böyle hizmetler gönülden oluyor. Serinhisar’ımızın böyle bir hizmete ihtiyacı olduğunu duyunca bu işe girişmiş olduk. Denizlimize ve Serinhisar halkımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Serinhisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nun protokolü Vali Şükrü Kocatepe Bekir Atik ve Birtan Şahan tarafından imzalandı.

Mülkiyeti Serinhisar Belediyesi’ne ait olan 1.199 metrekare alan üzerine yapılacak acil sağlık hizmetleri istasyonunun bu yılın sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı