REKLAMI GEÇ

Serinhisar’da muhtarı delege listesine yazdılar

Serinhisar’da muhtarı delege listesine yazdılar

AK Parti’nin Serinhisar İlçe Kongresi’nde, muhtar önce delege listesine yazıldı. İtiraz gelince de “sehven yazıldı” açıklaması geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2014 Cumartesi, 09:43

Geçen hafta gerçekleştirilen AK Parti Serinhisar Kongresi’nde,ilçenin Aşağımahalle Muhtarı Fehmi Hamamcı’nın adı, il delegeliği yedek listesine yazıldı.

MUHTARDAN “HABERİM YOK” AÇIKLAMASI
Kendisinden habersiz isminin listeye yazıldığını söyleyen Muhtar Fehmi Hamamcı,üç dönemdir muhtarlık yaptığını ve hiçbir siyasi partiye üyeliğinin bulunmadığını belirtti. Hamamcı, “Görevim gereği tarafsız olarak hizmet verme gayretindeyim.Bunun yanında hiçbir siyasi partiye üyeliğim yoktur. Tüm partilere eşit mesafedeyim. Tarafsız bir şekilde ilçemize, mahallemize ve halkımıza hizmet etmekten başka bir gayem yoktur. Dolayısıyla bu partinin listesinde adımın geçmesinden haberim olmadığını tüm vatandaşlarımıza saygı ile duyuruyorum” açıklamasını yaptı.

MUHTARDAN ÖZÜR DİLEDİ
AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Akoğlan ise Hamamcı’nın isminin listeye sehven yazıldığınıifade ederek,muhtardan özür diledi. Akoğlan, “Sorun oy listesinde sehven ismin yazılmasından kaynaklandı. Zaten Fehmi Hamamcı’nın hem muhtar hem de partimize kaydının olmaması sebebiyle kanunen listelerde bulunması imkansız. Listede bulunması gereken asıl isim Fehmi oğlu Ömer Hamamcı’dır. Sehven yapılan bu hata için Sayın Muhtarımız Fehmi Hamamcı’dan özür dileriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı