REKLAMI GEÇ

Ücretsiz kurslar için başvurular başladı

Ücretsiz kurslar için başvurular başladı

Serinhisar Kaymakamlığı, Serinhisar’da ortaokul ve lise öğrencileri ile mezun olan öğrencilere yönelik ücretsiz destekleme ve yetiştirme kursları açacak. 1 Eylül Salı günü başlayan başvurular 15 Eylül’de sona erecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2015 Salı, 16:41

Serinhisar Kaymakamlığı tarafından açılacak olan ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları’ için başvuralar başladı. Kurslarda üst öğrenime geçiş ve yerleştirme sınavlarına hazırlık eğitimleri verilecek. Ayrıca, orta öğretimde okuyan öğrenciler ile orta öğretimden mezun olan öğrenciler de ‘Destekleme ve Yetiştirme Kurslarından faydalanabilmek için başvurabilecek.

Başvuruların Serinhisar Halk Eğitimi yapılacağı belirten Serinhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, “Çocuklarımız geleceğimizdir” sloganıyla çıktığımız yolda öğrencilere her türlü desteği sağlayacağız. Amacımız, gençlerimiz ve çocuklarımızın sorgulayan, araştıran, yeteneklerinin farkında olan sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarla ilgilenen bireyler olmasıdır. Ücretsiz olarak açmayı planladığımız destekleme ve yetiştirme kurslarında yavrularınızı, öğrencilerimizi kurslarımızda görmek istiyoruz. Velilerimiz, herhangi bir ücret ödemeden bu kurslara öğrencilerini gönül rahatlığıyla gönderebilirler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı