REKLAMI GEÇ

Akyol: Verginin meyvesi hizmettir

Akyol: Verginin meyvesi hizmettir

Tavas Vergi Dairesi Müdürü Yakup Cura, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u ziyaret etti. Akyol, verginin meyvesinin hizmet olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2016 Çarşamba, 09:55

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’u ziyaret eden Cura, Vergi Haftası ile ilgili bilgiler verdi. Cura, “Vergi ödemenin en temel ilkelerinden biri, toplumsal sınıf farkı tanımadan tüm vatandaşların bu görevi yerine getirmeleridir. Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, bilinçli toplumların yetiştirilmesi demektir. 27. Vergi Haftası’nın, mükelleflerimize hayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise vergi bilincinin oluşturulmasının önemine dikkat çekerek, “Vergi uygulaması toplumun ve insanların gelişmişlik seviyesinin bir göstergesidir. Vergi haftasının amacı vergi verme bilincini ve fedakarlığını sağlamaktır. Vergi, vatandaşlarımızın kazançları doğrultusunda adil bir şekilde sağlanan gelirdir. Bu gelir hizmet olarak vatandaşlarımıza dönmektedir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu