REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol öğrencilere başarının sırlarını anlattı

Başkan Akyol öğrencilere başarının sırlarını anlattı

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğine katıldı. Başkan Akyol, öğrencilerin sorularını yanıtladı, başarının sırlarını anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2017 Çarşamba, 09:55

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Özay Gönlüm Fen Lisesi öğrencileriyle kariyer günleri etkinliğinde bir araya geldi.

Keyifli bir ortamda gerçekleştirilen kariyer güne etkinliğinde öğrencilere seslenen ve mesajlar veren Başkan Akyol, “Günümüz teknoloji çağı, sürekli olarak yenileme ve öğrenme isteği oluşmaktadır. İnsanlar yaptıkları işleri severek yaparlar, onları hayatlarında uygularlarsa mutlaka başarıya ulaşacaklardır” dedi.

Öğrencilerden gelecek ile ilgili planlarını şimdiden hazırlamalarını isteyen Başkan Akyol, “Hayattaki başarı tesadüflerle oluşmaz. Ancak çalışırsanız başarıyı yakalarsınız. Başarılı kişileri örnek alın. Onların bu başarı basamaklarını nasıl çıktıklarını merak edin ve araştırın. Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Başarı merdivenlerini çıkmak istiyorsanız, hayal edin, niyet edin, gayret edin” dedi.

Bir insanın seçiminin yanlış, tercihinin belirsiz olmasının bedelini hayatı boyunca ödeyeceğini anlatan Başkan Akyol, “Gelecekte ne olmak istediğinize şimdiden karar vermeli ve kendinize hedef koymalısınız” dedi.

İyi meslek sahibi olmaktan, iyi insan olmanın daha önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akyol, öğrencilere hayatlarında daima saygılı, çevreyle barışık bireyler olmaları için öğütlerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık