REKLAMI GEÇ

Akyol’dan yavru köpek açıklaması: “Sorumlu hesabını verecek”

Akyol’dan yavru köpek açıklaması: “Sorumlu hesabını verecek”

Tavas’ta yavru bir köpeğin inşaatın 3. kat penceresinde boynundan asılı bulunması şok etkisi yarattı. Konuyla ilgili açıklama yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, araştırma sonunda köpeğin kendini dışarı attığı ihtimalinin güçlü olduğunu belirtti. Başkan Akyol, “Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır. Köpeğin ölümünde ihmal ve kasıt varsa, sonuna kadar takipçisi olacağım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2018 Perşembe, 17:27

Tavas’ta sabah saatlerinde yavru bir köpeğin inşaat halindeki bir binanın 3. kat penceresinde asılı bulunması ilçeyi ayağa kaldırmıştı.

Bir cani tarafından asılmış olma ihtimali tüm dikkatleri ilçeye çevirirken, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yapılan araştırma sonuçlarını paylaştı.

Başkan Akyol, “Tavas’da maalesef oldukça üzücü bir hadise meydana geldi. İnşaat halindeki bir binada iple asılı halde bulunan yavru köpek ile ilgili olay duyulduğu andan itibaren emniyet güçlerimiz, veteriner ve zabıta ekiplerimiz olay yerine intikal etmiştir. Veteriner’in yaptığı ilk ön incelemede yavru köpeğin burada uzun süre yalnız kaldığı, aşırı sıcak ve açlık neticesinde bağlı olduğu ipten kurtulmak istemesi sonucu pencereye doğru yöneldiği ve maalesef buradan düştüğü yönünde olmuştur. Emniyet Müdürlüğümüz olayın daha detaylı soruşturulması için Olay Yeri İnceleme ekiplerini de çağırmış, kesin netice alınabilmesi için daha kapsamlı bir çalışma yapmaktadır” dedi.

“Bu tür bir olayın bir insan eliyle yapılması fikri dahi kanımızı dondurmaktadır” diyen Başkan Akyol, açıklamasında devamla şunları söyledi: “Ümidimiz ve temennimiz ilçemizde bu tür bir caninin olmaması yönündedir. Yavru köpeğin ölümüyle ilgili kasten veya ihmalkarlık sonucu en ufak bir teşebbüs dahi varsa, bunun hem bir vatandaş hem de bir belediye başkanı olarak sonuna kadar takipçisi olacağıma tüm halkımız önünde söz veriyorum. İnsanlığımıza sığmayacak böyle bir olay bir insan eliyle yapılmışsa, o eli de o ele sahip cani zihniyeti de lanetliyorum. Olay Yeri İnceleme ekiplerimizin detaylı sonuçlarını bekliyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu