REKLAMI GEÇ

Başkan İnamlık’a hizmet teşekkürü

Başkan İnamlık’a hizmet teşekkürü

Tavas’ın Aydoğdu mahallesi sakinleri, üst yapı ve kapalı pazar yeri hizmetlerine teşekkür için Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2022 Çarşamba, 11:44

Aydoğdu Mahalle Muhtarı Zafer Seval ve vatandaşlar mahallede yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarının yanısıra kapalı pazar yeri ve sosyal tesis inşaatı için Başkan İnamlık’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.
Belediyenin çalışmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Muhtar Zafer Seval, “ Başkanımız seçildiği günden beri Aydoğdu köyümüz için elinden geleni yapıyor. Kapalı pazar yeri ve Sosyal tesis inşaatı, kilitli parke ve mahallemizdeki birçok çalışmayı tamamlayarak, bizlere kazandırdı. Ayrıca Toplulaştırma ihalemizde ayın 8 inde yapılacak. Vatandaşlarımız da yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun. Her zaman yanımızda olan ve bizlere destek veren Başkanımıza şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ederim” dedi.
Muhtarlar ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen, onların talep ve önerilerini bizzat dinlemeye önem veren Başkan İnamlık; “Muhtarlarımız mahallelerimizdeki temsilcilerimizdir. Vatandaşlarımızla aramızdaki kuvvetli bağların mimarı onlardır. Bizler de bu anlayışla her fırsatta muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyor, hemşehrilerimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapmış oldukları ziyaretten dolayı Muhtarımız Zafer Seval ve beraberindeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte Tavasımız için durmadan var gücümüzle çalışıp, 50 mahallemizde hizmet destanları yazmaya devam ediyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu