REKLAMI GEÇ

Çalıköyü Camii ibadete açıldı

Çalıköyü Camii ibadete açıldı

Tavas’ın Çalıköy Mahallesinde Camii Yaşatma ve Yaptırma Derneği tarafından yaptırılan cami ibadete açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2015 Pazartesi, 12:14

Çalıköyü mahallesi’nin açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İlçe Müftüsü Recep Balaban, camilerin İslam toplumunun manevi teneffüs yerleri, inanan herkesin çatısı altında toplanıp ibadetin huzur ve coşkusunu paylaştıkları mekanlar ile herkesin ilim öğrenebildiği merkezler olduğunu belirtti. Balaban, “Yurdumuzun bize vatan olmasının en bariz göstergesi de minarelerinde günde beş defa yükselen ezanların okunduğu camilerimizdir. Bu vesile ile emeği geçen hayır sahibine teşekkür ediyor, burada namaz kılındığı ve Kur’an okunup okutulduğu sürece sevap defteri asırlar boyu açık kalacaktır” dedi.

Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, camilerin birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin perçinlendiği merkezler olduğunu, gönüllerin incitilmediği bir toplumun inşasında camilerin çok büyük bir rolü bulunduğunu söyledi.

Tavas Kaymakamı Osman Varol ise, toplumsal hizmetlerin devletin yanı sıra hayırseverler tarafından sağlanan destekle sürdüğünü kaydederek, ibadethanenin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu