REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu tekstil sergisinde

Ramazanoğlu tekstil sergisinde

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Ankara’da açılan Kızılcabölük Tekstil ve Dokuma Sergisi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2017 Cuma, 13:50

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesine ait tekstil ve dokuma ürünlerinin yer aldığı sergi Kızılay’daki Zafer Çarşısı’nda Ankaralı vatandaşların beğenisine sunuldu.

Serginin ilk açıldığı günden bu yana hemşerilerini yalnız bırakmayan Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu tüm Ankaralıları sergiyi gezmeye, kaliteli Denizli tekstil ürünlerini görmeye davet etti.

Denizli’nin tekstil ve dokumacılıkta kat ettiği mesafenin gözle görülür şekilde olduğunu belirten Ramazanoğlu, bunun ülke ekonomisini güçlendirecek seviyelere ulaştığını kaydetti.

Sergiyle ilgili değerlendirme yapan Ramazanoğlu, “Üreten, ürettiklerine değer veren, çalışkan hemşerilerim ile Ankara’da bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Kızılcabölük gelirinin büyük bir bölümünü tekstilden kazanıyor. Herkesin bildiği gibi biz Denizlililer tekstil ve dokumacılıkta epey ilerideyiz. Bu güzel ürünleri görmek için tüm Ankaralıları sergiye davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu