REKLAMI GEÇ

Tavas’ta bayramlaşma programı

Tavas’ta bayramlaşma programı

Tavas’ta Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye, Kaymakamlık ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte ortaklaşa bayramlaşma programı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2017 Cumartesi, 09:25

Bayramlaşma etkinliğine, Kale Kaymakamı ve Tavas Kaymakam Vekili Murat Güneş, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin İnamlık, Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşlar katıldı.

Toplu olarak yapılan bayramlaşmaların daha etkin olduğunu belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ” Önceki bayramlarda her kurum kendi bünyesinde bir bayramlaşma etkinliği gerçekleştiriyordu. Bu yılda geçen yıl yaptığımız gibi Kaymakamlığımız, Belediyemiz, tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları ve vatandaşlarımız ile hep beraber bayramlaştık, halleştik, hemhal olduk ve kucaklaştık. Kucaklaşmanın, bayramlaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın olduğu yerde husumet, düşmanlık, ayrılık ve itlaf olmaz. Bu bayramlaşma zemininin oluşmasına katkı sunan Sayın Kaymakamımıza, Belediyemiz çalışanlarına, tüm Kamu Kurum ve Kuruluş çalışanlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bir kez daha Ülkemize, Denizli’mize, tüm Tavas’ımıza Kurban Bayramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi, yardımlaşmamızı ve dayanışmamızı bozmasın. Ağzımızın tadını arttırarak devam ettirsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu