REKLAMI GEÇ

Tavas’ta ilk ders zili çaldı

Tavas’ta ilk ders zili çaldı

Tavas’ta 2017-2018 eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilerin ilk ders heyecanına Kaymakam Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Milli Eğitim Müdür Vekili Özkan Duvarcı ve okul müdürleri ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2017 Pazartesi, 14:11

Sabahın erken saatlerinde tüm yurtta olduğu gibi Tavas’ta da okullarına koşan öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılına ”merhaba” dedi.

Okulların ilk günü nedeniyle Mehmet Özen İlk Okulu’nda açılış programı düzenlendi. Şehit ve gaziler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan programı birçok veli ve öğrenci de ilgiyle izledi.

Törende öğrencilere seslenen Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Okullar, çocuklarımızın cevherden mücevher haline dönüştüğü eğitim kurumlarıdır. Okul, çocuklarımızın büyürken, yetişirken, şekillenirken, kimlik sahibi olurken ihtiyacı olan değerlerle donatıldığı yerdir. Geleceğimizi şekillendirecek çocuklarımızın ve gençlerimizin daha iyi eğitim almaları ve öğretim hayatlarında da büyük başarılar elde etmelerini temenni ediyorum. Tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum” dedi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kaymakam Recep Öztürk ile birlikte okula yeni başlayan öğrencilere defter ve kalem hediye etti.

Sınıfları gezerek çocuklara çiçek, defter ve kalem hediye eden Kaymakam Öztürk ve Başkan Akyol’un öğrencilerle yaptığı sohbetler renkli görüntüler oluşturdu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu