REKLAMI GEÇ

Öğrencilere ücretsiz kayak eğitimi

Öğrencilere ücretsiz kayak eğitimi

Tavas Kaymakamlığı’ndan, kayak öğrenmek isteyen öğrencilere fırsat. Kaymakamlık, Bozdağ Kayak Merkezi’nde eğitim alacak 600 öğrencinin kayak malzemelerini, taşınmalarını ve yemek hizmetlerini karşılayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2017 Pazar, 13:30

GEKA tarafından 2015 yılı Alternatif Turizm Altyapısı Mali Destek Programı kapsamında desteklenen, Tavas Kaymakamlığı tarafından yürütülen, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün de ortak olduğu 600 öğrencinin kayak eğitimi alacağı projenin çalışmaları bu yıl da devam edecek.

Kaymakamlık tarafından proje kapsamında, Bozdağ Kayak Merkezi’nin tanıtımı, yapılacağı 600 öğrencinin kayak eğitimi almasının sağlanacağı, öğrencilere taşıma ve yemek hizmeti verileceği belirtildi.

Eğitimin başlangıcında öğrencilere Bozdağ Kayak Merkezi tanıtılacak. Daha sonra kayak antrenörlerince bilgilendirilecek öğrenciler, alp disiplinli temel kayma eğitiminden geçirilecek.

İlgilenenlerin projenin detayları için Facebook’tan ‘Maviden BeyazaBozdag’, Twitter’dan ‘maviden_beyaza’, Instagram’dan ‘maviden_beyaza’yı etmeleri istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık