REKLAMI GEÇ

Kızılcabölükspor’dan imza şov

Kızılcabölükspor’dan imza şov

Denizli’yi yeni sezonda 3’üncü Lig’de temsil edecek Kızılcabölükspor, dış transferde 12 oyuncuyla sözleşme imzalayarak resmen şov yaptı.

/ DENİZLİHABER / 17 Temmuz 2013 Çarşamba, 12:33

Denizli’yi 3.Lig’de temsil edecek olan Kızılcabölükspor, 12 futbolcu ile imza atarak imza şov yaptı. Kulüp binasında düzenlenen törende Üsküdar Anadolu’dan stoper Sinan Kılıçarslan 3, Sivas 4 Eylül’den kanat oyuncusu Uğur Keskin, Isparta Emrespor’dan kanat oyuncusu Recep Güler, Salihli Belediye’den sağ bek Hasan Tosun ve orta saha oyuncusu Çağlayan İrece, Tavşanlı Linyitspor’dan forvet Ahmet Kılıçarslan, Bergama Belediyespor’dan forvet Hüseyin Çelik ile Oyak Renault’dan orta saha oyuncusu İrfan Şişova 2’şer yıllık sözleşme imzaladı.

denizli-kizilcabolukspor-imza-sov-ic

Törende ayrıca Çankırı Belediye’den kaleci Yunus Yurdaş ile Denizlispor’dan kaleci Asil Kaan Güler, sağ bek Orhan Değmeci ve forvet Mustafa Tarhan kiralık olarak bir yıllık sözleşmeye imza attı. Futbol Şube Sorumlusu Halil Tun, hedeflerinin mütevazı bir bütçeyle ligde tutunmak olduğunu belirtti.

Halil Tun, “Geçtiğimiz sezon büyük özveri ve zor şartlar altında mücadele ederek şampiyon olduk. Spor toto 3. Lig’de bu yıl haddimizi bilerek mücadele vermek istiyoruz. Takıma yapılan takviyelerden yönetim kurulu olarak son derece memnunuz. Geçtiğimiz sezonda takip ettiğimiz ve daha önce prensipte anlaştığımız arkadaşlarla imza attık. Genç, dinamik hedefleri olan bir ekip yarattık. Teknik kadromuz ve futbol şubemiz ince eleyip sık dokudu, kabiliyetlerinin dışında özellikle karakter olarak da güvendiğimiz, inandığımız gençler. Bu arkadaşlarımız kendilerini gösterip hem kendileri hem kulübümüz için güzel şeylere imza atacaklardır, bundan kuşkumuz yok. İyi bir ekip kurduk, Denizli’yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz” dedi.

Kızılcabölükspor 2 transfer daha yapıp, transfer sezonunu kapatmak istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu