REKLAMI GEÇ

Eğitime hayırsever katkısı devam ediyor

Eğitime hayırsever katkısı devam ediyor

Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara tarafından Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’nde yaptırılan sınıf laboratuvarı açılışı yapıldı. Açılışa Denizli Valisi Hasan Karahan da katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 09:55

Prof. Dr. Veli Çobankara’nın annesi Güllü ve babası Kadir Çobankara adına yaptırdığı sınıf laboratuvarının açılışı, Denizli Valisi Hasan Karahan’ın da katıldığı törenle yapıldı. Tavas Zeybekler Anadolu Lisesi’nde yapılan sınıfın açılışına, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Hayırsever Prof. Dr. Veli Çobankara ve eşi Mesrure Çobankara, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Törende Denizli’nin hayırseverlik alanında Türkiye’ye örnek olduğunu ifade eden Vali Hasan Karahan, “ Büyüme, kalkınma, gelişme hepsi eğitimle olur. Bunun da en güzel yolu eğitimle ilgili paydaşların bu işe şevkle sarılmasıdır. Denizli bu konuda örnek bir şehir. Bunun için Denizlili hemşerilerimi bir kez daha kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün öncülüğünde başlatılan 50 Okula 50 Laboratuvar kampanyası kapsamında hayırseverimiz ile protokol imzaladık ve kısa bir süre sonra da açılışını yapıyoruz.

Hayırseverimizin kendisi de bu sıralardan geçti bu bölgenin evladı. Bilimsel faaliyetlerin dayanağı deneydir, deneyinde yeri laboratuvardır. Bu konuda tabii ki eksikliklerimiz var, bu eksikliklerimizi de bu tür kampanyalar ile tamamlayacağız. Öğrenmenin en etkili yolu deneyerek, yaparak, yaşayarak öğrenmektir. Laboratuvarlarımız bu konuda büyük katkı sağlayacaktır. Hayırseverimiz ve ailesine eğitimi katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu