REKLAMI GEÇ

Eğlence de kitap da belediyeden

Eğlence de kitap da belediyeden

Tavas Belediyesi’nin Karahisar’daki Ramazan etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, çocuklara “Burada eğlenin ama eğitimi ihmal etmeyin, tatil kitaplarınızı da ben vereceğim” diye söslendi.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2014 Pazar, 10:09

Tavas’ta her akşam farklı bir mahallede yapılan Ramazan etkinliklerinin adresi bu kez Karahisar Mahallesi oldu. Çocuk sayısının fazla olduğunu ve çok eğlendiklerini gören Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, bir süre onlarla sohbet etti.

Çocukların tatilde eğlenmeyi hak ettiklerini ama eğitimi de ihmal etmemeleri gerektiğini söyleyen Akyol, “Tavas Belediyesi olarak sizlere balon, pamuk şeker, Osmanlı macunu hediyelerimiz de, şişme oyun gruplarımız da sizleri eğlendireceğiz ve eğlendirmeye devam edeceğiz. Üzerimizde düşen ne varsa yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın, buralara hizmet olarak sağanak sağanak yağmamız, gelmemiz devam edecek. Sizden isteğim; tatili Karagöz gibi sadece yatarak değil, hem yatarak hem dinlenerek ama biraz da okuyarak değerlendirin. Kitabı olmayanlar bana gelsin. Okumanız için kitabınızı ben vereceğim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu