REKLAMI GEÇ

Engellere meydan okudular

Engellere meydan okudular

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği goalball gösteri maçı ile engellere meydan okudu

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 15:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Engelliler Haftası çerçevesinde Tavas ilçesinde düzenlenen programa katıldı. Tavas Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliğe ise Tavas Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Müdürü Tekin Kazak, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, yönetim kurulu üyeleri, engelli öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

GÖSTERİ MAÇI YAPTILAR
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Engelliler Meclisi olarak her yıl bir ilçemizde düzenlemiş olduğumuz etkinliği bu yıl Tavas ilçemizde gerçekleştirdik. Engelli bireylerimiz ve ailelerine bir gün değil her gün daha duyarlı olmak gerekiyor “ dedi.

Konuşmaların ardından Denizli İşitme Engelliler Okulu öğrencileri ve Denizli Görme Engelliler Okulu öğrencilerinin performansları izleyenlerden tam not aldı. Program görme engelli öğrenciler ile Tavas KYK öğrencilerinin goalball gösteri maçı ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 5 21Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15
21 Nisan 2024 Pazar 4 20Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 21Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 9 28Parçalı Bulutlu