REKLAMI GEÇ

İnamlık: “İstiklal Marşı bağımsızlığımızı destanlaştırdı”

İnamlık: “İstiklal Marşı bağımsızlığımızı destanlaştırdı”

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, İstiklal Marşı’nın kabulünün 99. yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2020 Perşembe, 12:14

İstiklal Marşı’nın Türk Milleti’nin bağımsızlığına ve değerlerine olan inancını destanlaştırdığını belirten İnamlık, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Milli Marş olarak kabul edilmesinin yıl dönümünü büyük bir gururla kutluyoruz.
Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un, vatan topraklarımız işgal altındayken kaleme aldığı İstiklal Marşımız; Milli mücadele ruhunu, Türk Milletimizin vatan sevgisini ve bağımsızlığa olan tutkusunu en güzel biçimde yansıtmakta ve vatanımızın ne kadar kutsal bir emanet olduğunu göstermektedir” dedi.

Herkesin gönlünde önemli bir yere sahip olan vatan şairi Mehmet Akif Ersoy’un, başta İstiklal Marşı olmak üzere eserleriyle ve fikirleriyle her zaman saygıyla anılacağını belirten İnamlık, “Milletimizin azmini, kararlılığını, cesaretini,milli birlik ve beraberliğimizi en güzel şekilde ortaya koyan İstiklal Marşımız’ın Şairi Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu