REKLAMI GEÇ

Zeybekci için kutlama mesajları ard arda geldi

Zeybekci için kutlama mesajları ard arda geldi

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, yayımladığı bir mesajla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Nihat Zeybekçi’yi kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2018 Salı, 16:40

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanmasının hemen ardından bir mesaj yayımlayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, mesajında şunlara yer verdi:

Tavas, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Osman Zolan’ın adaylık haberi ile şenlenmişti. Şimdi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci’nin İzmir adaylığından sonra bayram sevinci yaşıyor. Tavasımızın evladı, Bakanımız, Sn. Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı hayırlı uğurlu olsun. Belediyecilik alanında Denizli’de ilkleri gerçekleştiren, buradaki başarılarından sonra vekillik ve 3 dönem boyunca Ekonomi Bakanlığı yapan Sayın Zeybekci, inanıyorum ki İzmir’i hakettiği en güzel seviyeye ulaştıracaktır.

İzmir’e Ak Belediyeciliğin artık gelme zamanıdır ve bunu da şüphesiz ki en iyi şekilde yapacak olan, bu konuda rüştünü hem Belediye Başkanlığı hem de Ekonomi Bakanlığı dönemlerinde defalarca ispatlayan, ülkesine sayısız hizmetler ve projeler kazandıran Sn. Nihat Zeybekci’dir. İzmirliler sadece bir defa onunla çalışsın, İzmir’in kısa sürede Avrupa şehirlerine taş çıkaracak bir potansiyelinin olduğunu şaşkınlıkla görecekler. Bu haber Tavasımızda her bireyde bambaşka bir heyecan yarattı. Çok mutluyuz. Bakanımıza çıktığı bu kutlu yolda tüm Tavaslı hemşerileri olarak canla başla destek vereceğiz.

BAŞER’DE KUTLADI
Diğer taraftan AK parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’de yayımladığı mesajla, Nihat Zeybekci’yi kutlayanlardan biri oldu. Başer mesajında;
Millete, Memlekete Hizmete Adanmış Bir Ömür. Denizli’nin Gururu Denizli’nin Mimarı, Ege’nin Efesi, Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı Partimize, Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun. Denizli’nin, Türkiye’nin parlayan yıldızı ülkemizin vizyon kenti olmasında emeği geçen, yaptığı hizmetlerle partimizin ve Denizlimizin gurur kaynağı olan Nihat Zeybekci, başkanımızın sonuna kadar yanındayız. İzmir’de AK Partili belediyecilik destanının Nihat Zeybekci başkanımız ile yazılacağına inancımız tamdır. Kendisi Denizli’nin çok sevdiği bir isimdir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Nihat Zeybekci’yi tebrik ediyor ve seçimlerde de alnının akıyla çıkacağına inanıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu