REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te Cumhuriyet temalı defile

Kızılcabölük’te Cumhuriyet temalı defile

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. yıldönümü kutlamaları değişik etkinliklerle devam ediyor. Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğrencilerinin hazırladığı defile büyük ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2018 Perşembe, 09:20

Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, Cumhuriyet’in 95’inci kuruluş yıldönümü kutlamalarına farklı kutlama ile katıldı.

Uzun süredir bu anlamlı defileye hazırlanan Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğrencileri, tasarımlarını kıyafetlere dönüştürdü, bunu da anlamlı bir günde, anlamlı bir defile ile taçlandırdı.

İlçe meydanında gerçekleştirilen nefes kesen defilede hazırladıkları kıyafetleri tanıtan öğrenciler, izleyenlerden tam not aldı.

Özellikle kırmızı üzerine Atatürk resmi ve imzasının bulunduğu, “İzindeyiz” yazılı kıyafet büyük ilgi gördü.

Defile ile ilgili bilgi veren Kızılcabölük Hanife ve Ahmet Paralı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Bölümü öğretmeni Ayşe Koşan, öğrencilerin uzun süredir bu defilenin hazırlığını yaptıklarını söyledi.

Koşan, “Büyük emek harcadılar, yaratıcılıklarını konuşturdular, dikişteki becerilerini ortaya koydular. Ortaya çıkan kıyafetler ise gerçekten gurur vericiydi. Öğrencilerimi gösterdikleri çaba nedeniyle kutluyorum. Defileyi izleyen, alkışlarıyla öğrencilere moral ve umut veren Kızılcabölük halkına da teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu