REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüdüler

Kızılcabölük’ten Denizli’ye yürüdüler

Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından düzenlenen ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Tavas Belediyesi’nin desteklediği 19. Geleneksel Kızılcabölük-Denizli arası 22 km uzunluğundaki Doğa Yürüyüşü 2500 kişinin katılımı ile yapıldı. Başlama startını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Mayıs 2015 Salı, 12:22

Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından organize edilen geleneksel Kızılcabölük-Denizli doğa yürüyüşünün bu yıl 19.’su yapıldı. Geleneksel olarak her yıl 19 Mayıs haftasında gerçekleştirilen doğa yürüyüşü bu yıl

Çanakkale Zaferi’nin 100.yılı olması nedeniyle Çanakkale Şehitlerine atfedildi.
22 kilometrelik doğa yürüyüşüne bu yıl 2500’den fazla kişi katıldı. Günün erken saatlerinde Denizli’de Çamlık mesire alanında toplanan vatandaşlar, 12 otobüs ile ücretsiz olarak Kızılcabölüklüler Vakfı tarafından Kızılcabölük’e götürüldü.

Saat: 09.00’a Kızılcabölük Cumhuriyet meydanında Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başlama startı ile yürüyüş başladı. Tavas Kaymakamı Osman Varol ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ile Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran da yürüyüşe katıldı.

ic

Vakıf Başkanı Ferhat Kuvvetoğlu “Parkurun tarihi ve doğalönemine dikkat çekerek, bu bayrağı teslim aldık, bizden sonraki arkadaşlara da teslim edeceğiz ” dedi. 11. Kilometrede ise mola verildi ve şölen havasındaki mola alanında katılımcılara ücretsiz öğle yemeği ikram edildi. Ekmek, salatalık, domates, biber, peynir, çay ve benzeri ikramların yanında lokma da dağıtıldı. Geleneksel halat çekme yarışına protokol üyeleri de katıldı. İlk yürüyüşçüler saat 14.15’te Denizli Çamlık’taki bitiş noktasına ulaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık