REKLAMI GEÇ

MHP İl yönetiminden Tavas ziyareti

MHP İl yönetiminden Tavas ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2023 Perşembe, 11:17

MHP’nin yeni il başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve yönetim kurulunun ilçe ziyaretleri sürüyor. MHP yönetimi son olarak Tavas ilçesini ziyaret etti. Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.
Birlik, beraberlik ve dayanışma mesajlarının verildiği ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık’ın İlçeye yaptığı hizmetlerden övgüyle bahseden Mehmet Ali Yılmaz, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayız. Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde 2023 yılı Cumhur İttifakımızın zafer yılı olacak. Türkiye Yüzyılının inşasında Tavas İlçemizde hep birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim utandırmasın, hayırlı görevler yapmayı nasip etsin” dedi.


Cumhur İttifakı çatısı altında Tavas’ta güzel işler yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ise, “Cumhur İttifakı kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin sembolüdür. Gönül Belediyeciliği ile Türkiye Yüzyılında milletimizden aldığımız güçle hep birlikte ilk gün ki aynı heyecan, azim ve kararlılıkla Tavasımızda hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim memleketimize, milletimize birlik ve beraberlik içerisinde en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu