REKLAMI GEÇ

Ök: Güçlü Türkiye için Tavas hazır

Ök: Güçlü Türkiye için Tavas hazır

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti’nin Türkiye Yüzyılı vizyonuna yönelik çalışma ve programlarını anlatan. Nilgün Ök, “Güçlü Türkiye için Tavas hazır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2023 Pazar, 16:26

AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, AK Parti Tavas İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Ök, burada partililerle bir araya geldi.

Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonuna yönelik çalışma ve programlar hakkında bilgi veren Nilgün Ök, “Güçlü Türkiye için Tavas hazır, Denizli hazır, ak kadrolarımız hazır. Aziz milletimiz için gece gündüz demende çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ardından, Karahisar Sanayi Sitesi’ne geçen Nilgün Ök, burada esnaflarla bir araya geldi. Sanayi sitesinde faaliyet gösteren işletme sahipleri, AK Parti’nin son yıllarda gerçekleştirdiği çalışmaların esnaflar için ne kadar faydalı olduğu hakkında düşüncelerini paylaştı. Ök de, esnafların sorunları ve ihtiyaçları konusunda bilgi alarak, çözüm önerilerini aktardı.

DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM
Nilgün Ök burada esnaflara yaptığı konuşmada, AK Parti hükümetinin esnaflara sağladığı desteklerin önemine dikkat çekti. Özellikle, esnafların finansmana erişimlerini kolaylaştırmak adına hayata geçirilen destek programları hakkında bilgi verdi. Ayrıca, esnafların işletmelerini geliştirmeleri ve rekabet güçlerini artırmaları adına sağlanan fırsatların büyük önem taşıdığını ifade eden AK Parti Denizli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nilgün Ök, “Esnaflarımızın refahı ve kalkınması için gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Türkiye Yüzyılında üretenlerin daha müreffeh ve mutlu olduğu bir Türkiye için hep birlikte çalışıyoruz. Doğru adımlarla yola devam ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu