REKLAMI GEÇ

Özkan Tavaslılarla buluştu

Özkan Tavaslılarla buluştu

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Tavas’ı ziyaret etti, Nikfer’de vatandaşlarla buluştu. Özkan’a ziyaretinde Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol eşlik etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2018 Salı, 14:54

AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla sohbet eden Özkan, AK Parti hükümetince yürütülen çeşitli çalışmalar hakkında bilgiler de verdi. Özkan “Vatandaşımızla iç içe olmak bizi mutlu ediyor. Halkla ilişkiler bizim için çok önemli. Bu yüzden sürekli ve düzenli olarak esnaf ve mahalle ziyaretlerinde bulunuyor, vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dinliyoruz” dedi.

Afrin’e yapılan operasyon ile ilgili de konuşan Özkan, “Bizim kimsenin topraklarında asla gözümüz yoktur. Bizim derdimiz sadece ve sadece mazlumlara sahip çıkmaktır. Zulme dur demek için, zalime kudretimizi göstermek için gazaya niyet ettik. Türkiye, milli birlik ve güvenliğini ilgilendiren tüm konularda hem masada hem sahada olmaya ve birliğimize, dirliğimize kast eden tüm mihrakların heveslerini kursağında bırakmaya devam edecektir. Bu vesile ile Bitlis’te şehit olan Çivrilli kardeşimiz Jandarma Astsubay Hilmi Öz’e ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet, Afrin’de operasyonda olan kahraman ordumuza hayırlı zaferler diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 7 22Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 7 24Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 9 26Açık