REKLAMI GEÇ

Akyol da, çocuklar da şendi

Akyol da, çocuklar da şendi

Tavas’ta unutulmaya yüz tutmuş çocuk oyunları, şenlik ile yeniden canlandırıldı. Şenliğe katılan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, çocuklar ile oyunlar oynadı, hem eğlendi, hem de miniklerin mutluluklarına ortak oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2018 Salı, 12:06

Tavas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen şenlik renkli görüntülere sahne oldu.

Tavas İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen şenliğe Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol da katıldı.

Öğrenciler, “yağ satarım, bal satarım”, “mendil kapmaca”, “yakan top”, “fare sek sek” oyunlarıyla doyasıya eğlendi.

Çocukların oyunlarına ve coşkularına ortak olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Çocuklarımız artık oyun dendiği zaman yalnız telefon ve tablet akıllarına geliyor. Çocuklarımızı ekran başından oyun alanlarına indirmeliyiz. Kültürümüzün önemli bir parçası olan sokak oyunlarımızı çocuklarımıza tekrar aşılayarak onları geleceğe daha sağlıklı yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımızın arkadaşlık bağlarının kuvvetlenmesini, düşünme yoluyla kendilerini keşfetmelerini sağlamak için bu tür faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu