REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi 2017 faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı

Tavas Belediyesi 2017 faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı

Tavas Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda 2017 yılı faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2018 Cuma, 16:00

Tavas Belediyesi’nin 2017 yılı faaliyet raporu meclis üyelerinin onayına sunuldu.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un, Meclis Başkanlığı’na 1. Başkan Vekiline devretmesinin ardından, 2017 Yılında gerçekleştirilen faaliyetler, sinevizyon gösterimiyle üyelere anlatıldı. Daha sonra oylamaya geçildi, Tavas Belediyesi 2017 yılı Faaliyet Raporu toplantıya katılan üyelerin oy birliğiyle kabul edildi.

SENKRONİZE ÇALIŞMAMIZ DEVAM EDECEK
Faaliyet raporunun oy birliği ile onaylanmasının ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Akyol, “Geride bıraktığımız dört yıl içerisinde birçok güzel projeye imza attık. 50 mahallemizin her karış toprağına yetiştik. 10 Belediyenin bir tek Belediye ile yönetilmesinin tüm zorluk ve güçlüklerini çok kısa bir sürede atlattık. Herkesin kendini Tavas’ın bir parçası olarak hissedeceği bir yönetim felsefesini hayata geçirdik. İlçemizdeki tüm muhtarlarımızı, müdürlerimizi ve yönetim içinde bulunan tüm unsurları bir araya getirerek bir konsensüs oluşturduk. Böylece birbirlerini tanıyıp, ortak kararlar alabilen, taşı değil binayı hayal eden, merkezi bir idari yapının temellerini attık” dedi.

Birlik ve beraberliğin, tüm birimlerin koordineli bir şekilde hizmet etmelerini sağladığını anlatan Başkan Akyol, “Böylece sistemli ve düzenli işleyen, performansı inişli çıkışlı değil, her daim yükselen bir çalışma ekibine sahip olduk. Dört yıllık çalışmamız meyvesini belediyemiz gelirlerini net olarak arttırmamızla verdi. Diyalektik bir çözümlemeyle, Belediyemiz hizmet ettikçe kazancını arttırdı. Bu kazançla da daha çok vatandaşa hizmet edebilme onuruna erişti. Dört yıl içinde sözünü verdiğimiz 133 projemizin neredeyse tamamına yakınını hayata geçirdik. Bunun yanında büyük projelere hep birlikte imza attık. Şüphesiz ki elde ettiğimiz bu ekip ruhuyla, önümüzdeki yıl içinde söz verdiğimizden çok daha fazlasını yapacağız. Kurumsallaşma yolundaki kazanımlarımız, önümüzdeki engelleri ortak bir çabayla çabucak atlatmamız, bundan sonraki hedeflerimizi daha pratik bir şekilde hayata geçirebilmemiz için bizlere geniş bir alan açtı. Göreve başladığımız günden bu yana el ve gönül birliği içerisinde her daim yanımda olan Belediye Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Başlı’ya, Başkan Yardımcımız Sayın Osman Hıra’ya, aldığımız tüm kararlarda fikir, öneri ve desteklerini esirgemeyen çok değerli Meclis Üyelerimize, mahallelerimizde işlerimizin daha hızlı ve verimli işlemesini sağlayan değerli muhtarlarımıza ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI
Tavas Belediye Meclisi toplantısında komisyon üyelerinin seçimi de gerçekleştirildi. İmar Komisyonu’na Eyüp Yamuç, Ahmet Kurun, Muzaffer Alca, İsmail Taşkıran, Süleyman İsen seçilirken, Plan Bütçe Komisyonu Abdülkadir Aziz Kartoğlan, Sevim Tahancalı, Şenol Oranca, Hasan Sarısakal, İsmail Adnan Küçükşahal’dan oluştu. Encümen üyeliklerine ise Ahmet Kurun ve İsmail Başlı getirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu