REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi girişimci yetiştiriyor

Tavas Belediyesi girişimci yetiştiriyor

Tavas Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle gerçekleştirilen girişimcilik eğitimleri başladı. 156 kişinin başvurduğu ve 50 kişinin kabul edildiği eğitimler iki grup halinde gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 12:29

Tavas Belediyesi’nden ilçedeki girişimcilere önemli destek geldi. KOSGEB ve İŞKUR ile işbirliğine giden Tavas Belediyesi, ilçede girişimci yetiştirmek için eğitim başlattı.

156 kişinin başvuruda bulunduğu eğitimlere seçmelerin sonunda 50 girişimci adayı kabul edildi. İlk grup girişimciler 14 Mart’ta eğitime başladı. 9 gün sürecek olan ilk grup eğitiminin ardından, 29 Mart’ta da ikinci gruplar eğitime tabi tutulacak. İkinci grup girişimcilerin eğitimleri de 12 Nisan’a kadar sürecek.

ÖNEMLİ DESTEKLER ALACAKLAR
Girişimcilik eğitimlerini başarıyla tamamlayan adaylar, iş kurmak için önemli destekler alacak. 50 bin lirası hibe, 100 bin lirası ise 2 yıl vadeli 150 bin lira kredi alacak olan girişimciler, kendi işlerinin patronu olabilecekler.

PROJELERİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Tavas’ta yaşayan herkesin sorunlarına sosyal projeler vasıtasıyla yanıt vermeye çalıştıklarını, bu amaçla girişimcilik ruhuna sahip vatandaşların ilçede desteklenmesini ayrıca önemsediklerini belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “İhtiyaçlar doğrultusunda yapılan çalışmalarımıza girişimcilik kurslarımızı da ekliyoruz. Bizim için herkesin kendi hayal ettiği işi yapması adına destek sunmak önemlidir. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız için çocuk, yaşlı, kadın, engelli demeden sosyal projeler üretmeye, bunları da ivedilikle hayata geçirmeye çabalıyoruz. KOSGEB ile yaptığımız işbirliği sayesinde girişimcilik eğitimi almalarını sağlıyor, kendi hayal ettikleri işleri kurmalarına yardımcı oluyoruz. Bizler hizmet ailesi olarak, elbirliğiyle organize ettiğimiz programlarla fırsatları vatandaşlarımızın ayağına getirmek istiyoruz. Vatandaşlarımızın yararına olacak bu tarz projelerin, her zaman takipçisi ve destekçisi olacağız. Başarılı işletmelerin ilçemize kazandıracağı prestij bizler için önemli” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu