REKLAMI GEÇ

Tavas Gazi İlkokulu öğrencilerine Teknofest’ten ödül

Tavas Gazi İlkokulu öğrencilerine Teknofest’ten ödül

Bu yıl Rize’de düzenlenen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknolojileri Yarışmalarından Tavaslı öğrenciler ödülle dönüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ağustos 2022 Çarşamba, 12:26

Tavas Gazi İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu robotik takım, Eğitim Teknolojileri kategorisinde 37 bin 254 takımın arasından ilk 42’ye kalma başarısı gösterdi. Öğrenciler, en iyi sunum ödülü aldı.

Proje danışmanı Gürkan Çelik, öğrenciler Hasan Utku Bosun, Batuhan Batmazoğlu, Elif Ece Çam ve Elif Sena Kırışan’ın oluşturduğu takım, kültürel değerlerin teknoloji ile buluşturularak gelecek kuşaklara aktarılması konulu projesini jüriye sundu.

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Tavaslı öğrencilerin başarısının gurur kaynağı olduğunu belirtirken, Eğitime desteklerinin süreceğini belirtti, “TEKNOFEST yarışmasında büyük bir başarı göstererek ilk 42 takım arasına giren Gazi İlkokulu Robotik takımımız en iyi sunum ödülünü alarak bizleri oldukça mutlu etti. Öğrencilerimizin bilime ve teknolojiye ilgi duymaları ve hazırladıkları projelerle İlçemizi en güzel şekilde temsil etmeleri bizlere gurur vermekte. Proje danışmanımızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu