REKLAMI GEÇ

Tavas, kent ormanı ile nefes alacak

Tavas, kent ormanı ile nefes alacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu. Yaklaşık 120 bin metrekare alanda hizmet verecek Tavas Kent Ormanı vatandaşların sosyal yaşamına yeni bir alternatif olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2017 Pazartesi, 14:57

Tavas Kent Ormanı çalışmaları devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yapımı devam eden Tavas Kent Ormanı’nda incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine, Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ve beraberindekiler katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte kentin tamamına hizmet vermeye başladıklarını belirterek, “Biz 3 yıl önce ‘Kent merkezinde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ demiştik. Şükürler olsun bugün verdiğimiz sözleri tutmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

“SOSYAL YAŞAMA YENİ BİR ALTERNATİF OLACAK”
Tavas’la ilgili çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Tavas Kent Ormanı’nda da çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yaz aylarına doğru hizmete almayı amaçlıyoruz. Tavas Kent Ormanı hemşerilerimizin temiz havada sağlıklı ve güzel bir şekilde vakit geçirmesine olanak sağlayacak, sosyal yaşama yeni bir alternatif olacak. İnsanlarımızın günlük koşuşturmaca içinde kendilerine zaman ayırabilecekleri mekanlar oluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

120.000 METREKARE ALANDA HİZMET VERECEK
Vatandaşların doğa ile içe içe olmasına imkan sağlayacak Tavas Kent Ormanı’nın 120.000 metrekare alanda hizmet vereceği ifade edilirken, bölgede restoran, mescit ve çocuk oyun alanları ile gezinti ve yürüyüş yolları, ayrıca dinlenme ve piknik alanları bulunacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu