REKLAMI GEÇ

Tavas kışa hazırlanıyor

Tavas kışa hazırlanıyor

Tavas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış dönemine hazırlıksız yakalanmamak için çalışmaları yoğunlaştırdı. Yağmur suyu mazgallarını temizleyen ekipler, kış döneminde ilçede sel ve su baskınlarının yaşanmaması için önlem alıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Eylül 2015 Pazartesi, 12:47

Tavas Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışmanın içine girdi. Kış koşullarının ağır geçtiği ve sürekli yağış alan ilçede sıkıntı yaşanmaması için erken reaksiyon gösteren ekipler, yağmur suyu kanalları ile mazgalları temizlemeye başladı.
İlçe genelinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçede kışın çok çetin geçtiğini ve yüksek miktarda yağış alındığını belirtti.

Şiddetli yağışlar sonrası vatandaşların mağdur olmaması için önlemler almaya başladıklarını belirten Başkan Akyol, “Göreve geldiğimiz günden itibaren ekip arkadaşlarımız ile birlikte tüm alanlarda çalışmalara başladık. Şiddetli yağışlar sonrası vatandaşların mağdur olmamaları için ilçedeki mazgalları temizliyoruz. Amacımız, muhtemel yağışlardan kaynaklanabilecek tıkanıklıklar nedeniyle yaşanabilecek olası sel ve su taşkınlarına karşı erken önlem almak. Mazgalların temizliğini yapan ekiplerimiz aynı zaman da bozulan mazgallarında tamirini gerçekleştiriyor” dedi.

denizli-tavas-belediyesi-kis-hazirligi-ic

Vatandaşlara seslenen Başkan Akyol, temizlenen mazgalların yakınına çöp bırakmamasını istedi. Yağmur suyu ile taşınan çöp ve diğer atıkların mazgalların tıkanmasına yol açtığını belirten Başkan Akyol, ilçe halkından da duyarlılık beklediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 10 26Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 9 24Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 7 23Gökgürültülü Sağanak Yağışlı