REKLAMI GEÇ

Tavas Nikfer muhtarı ’15 gün köye gelmeyin’ uyarısı yaptı

Tavas Nikfer muhtarı ’15 gün köye gelmeyin’ uyarısı yaptı

Birçok ilçede koronavirüse karşı farklı önlemler alınırken, Tavas’ın Nikfer Mahallesi muhtarı Ali Keysan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak mahalle dışındaki hemşerilerine ‘gelmeyin’, mahalle halkına da ‘evden çıkmayın’ uyarısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2020 Perşembe, 11:48

Koronavirüsle ilgili önlemler artırılırken, Tavas’ın Nikfer Mahallesi Muhtarı Ali Keysan da mahalleyi izole etme çalışmaları kapsamında mahalle dışında yaşayan hemşerilerine ‘köye gelmeyin’ uyarısı yaptı.

Denizli Haber’e konuşan Keysan, her yerde olduğu gibi mahallelerinde de vakaların görüldüğünü, iyileşenler olduğu gibi yeni vakalar da olduğunu belirterek, “Bu döngünün önüne geçip, mahallemizde yeni vaka olmaması için jandarmayla birlikte çalışıyoruz. Amacımız, hastalığı mahallemizden uzak tutmak” dedi.

Muhtar Keysan paylaşımında, “15 Gün acil işiniz yoksa kesinlikle Nikfer’e gelmeyin. Nikferli hemşehrilerim de mahallemizden ayrılmasın. Misafirliğe gitmeyin, misafir kabul etmeyin. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan önemli değil” dedi. Kapak Fotoğrafı: Osman Ünlü

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Mart 2024 Salı 2 15Parçalı Bulutlu
20 Mart 2024 Çarşamba 3 9Yağmurlu
21 Mart 2024 Perşembe -1 11Çok Bulutlu
22 Mart 2024 Cuma -1 10Yağmurlu
23 Mart 2024 Cumartesi -2 12Parçalı Bulutlu