REKLAMI GEÇ

Tavas, tarım, turizm ve sanayide kabuk değiştiriyor

Tavas, tarım, turizm ve sanayide kabuk değiştiriyor

Denizli’nin tarihi en eskilere dayanan ilçelerinden olan Tavas’ta son yıllarda tarımdaki ürün çeşitliliği artışı, turizm ve sanayi yatırımlarını çekmesi değişimi beraberinde getirdi. Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, “Hemşehrilerimizin azmi ile çok daha ilerilere gideceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2021 Salı, 13:25

Sahip olduğu konumu, tarihi, doğal güzellikleri, kültürel değerleri, bereketli toprakları ve son yıllarda artan devlet yatırımları ile Tavas, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli’nin gözde İlçesi Tavas yeni yatırımcılara kapılarını açıyor. Büyük, verimli tarım arazileri, fabrika ve tesisler için geniş alanları ile Tavas her geçen yıl üretim, kalite, gelişim ve istihdamı arttırmaktadır. Bereketli toprakların diyarı Tavas Ovası’nda yetişen ürünler, tarım sektöründe adından söz ettiriyor.

İlçeye, tarımın yanında son yıllarda tekstil ve turizm alanında da önemli yatırımlar yapıldı. Güneş Enerjisi santrallerinin de bulunduğu Tavas’ın toplam temiz enerji üretimi 20 megawattı buluyor.

BAŞKAN İNAMLIK: TAVAS’IN POTANSİYELİNİ ARTIRACAĞIZ
Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık Tavas’ın potansiyelini artırmayı sürdüreceklerini belirtirken şunları söyledi:
“Gönül belediyeciliği sloganıyla çıkmış olduğumuz hizmet yolunda İlçemize birbirinden değerli projeler kazandırmaya, yeni eserler ve hizmetler üretmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin azmi, kararlılığı ile de daha ileriye ve çok güzel işler başacarağımıza yürekten inanıyorum. Yeni projeler, yeni yatırımlar için her daim ekonomiye katkı yapmaya, çeşitli alanlarda istihdam sağlamaya ve İlçemizi geliştirmeye devam edeceğiz. İlçemize gelen yatırımcılarımıza elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Tarım, tekstil ve turizm sektörlerinde yapılan yatırımları yakınen takip ediyoruz. Yeni yatırımların İlçemize kazandırılması için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediye bünyemizde kurmuş olduğumuz proje destek birimimizle yatırımcılarımıza destek sağlıyoruz. Tavasımızın her alandaki potansiyeline inanıyoruz. Yatırımcıları İlçemize davet ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Hüseyin İnamlık

Tavas Belediye Başkanı

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 5 22Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 6 21Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 6 25Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 7 25Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Az Bulutlu