REKLAMI GEÇ

TAVAS’A Z-KÜTÜPHANE

TAVAS’A Z-KÜTÜPHANE

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nde bulunan Yaşar Özcan İlkokulu’na Z-Kütüphane kuruldu. Kütüphanenin açılışı törenle gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2016 Salı, 09:33

Kütüphane açılışına Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Veysel Aksoy, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Çalışal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

denizli-tavas-z-kutuphane-ic

EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
“Okullar Hayat Olsun” projesinin önemini vurgulayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan “Eğitimi teknoloji ile buluşturmak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı güvenli bir şekilde yarınlara hazırlamak için teknolojiyi en ileri seviyede kullanmalıyız. Z-Kütüphane ile öğrencilerimiz eğlenerek okumanın ve öğrenmenin tadına varacaklar” dedi.

HAYAT BOYU ÖĞRENMEYE DEVAM
Öğrenmenin hayat boyu sürmesi gerektiğini ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise proje sayesinde öğrencilerin bilgiye ulaşmasının daha da kolaylaşacağını söyledi.

Başkan Akyol, “Zenginleştirilmiş kütüphanede, öğrencilerimiz teknolojik materyallerle, öğrenme, eğlenme ve dinlenme faaliyetlerini severek hayata geçirecekler. Bu güzel yatırımın Tavas’a kazandırılması gurur vericidir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

OKULLAR TEKNOLOJİ İLE HAYAT BULACAK
“Okullar Hayat Olsun” projesiyle okulların öğrenciler için eğlenceli hale geldiğini belirten Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol da, “Klasik kütüphane ortamından çıkılıp, çocukların daha rahat bilgiye ulaşabileceği hem görsel hem de içerik bazında farklı bir kütüphane ortamındayız. Öğrencilerimize bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlanan tüm teknolojik donanımlarla oluşturulan Z-Kütüphane’nin öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 25Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 8 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 27Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 11 26Parçalı Bulutlu