REKLAMI GEÇ

Tavas’ı 3’e bölecek

Tavas’ı 3’e bölecek

Tavas Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan Akyol seçildi. Eski başkan Hurşen Söylemez’den görevi devralan Akyol, üyelerine hizmet için Tavas’ı üç bölgeye ayıracaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 11:30

Tavas ziraat Odası’nın genel kurulunda oluşan yönetim kurulu toplanarak başkanlık seçimini yaptı. Yönetim kurulu başkanlığına Orhan Akyol seçildi. Tavas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, mahalle muhtarları, delegeler ve çok sayıda çiftçi katıldığı törenle görevi devralan Akyol, yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tavas Ziraat Odası’nda 8 yıl başkan vekili olarak görev yaptığını anımsatan Akyol, “Bölgemizde tek olan laboratuvarımızda, çiftçilerimiz toprak tahlilleri yaptırarak hangi tarlaya hangi gübreyi atması gerektiği konusunda bilgi edinebiliyorlar. Merkezefendi Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık Sezgin Kutlu ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, Denizli’de yapılacak olan tüm tahlillerin Tavas’ta yapılmasına karar verdik” dedi.

Tavas’ın 50 mahallesiyle çok geniş bir alana sahip olduğuna da işaret eden Akyol, “Bu nedenle ilçeyi merkez, Karahisar ve Nikfer olmak üzere 3 bölgeye ayırıp, çalışmalarımıza buna göre yön vereceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 13
21 Nisan 2024 Pazar 4 18Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 6 22Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 27Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Çok Bulutlu