REKLAMI GEÇ

Tavas’ın gelenekleri kitaplaştı

Tavas’ın gelenekleri kitaplaştı

Tavas’ın kültürel değerlerinin tanıtımına yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken eğitimci Muhammet Kahraman, ilçe belediyesinin desteğiyle “Şiirin Diliyle Tavas” kitabından sonra, “Geleneklerimizden Günümüze Tavas” kitabını da yayına hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Nisan 2016 Cuma, 12:39

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, ilçenin kültürel değerlerini yarınlara taşımak, daha fazla bilinmesini sağlamak için yapılan çalışmalara her türlü desteği verdiklerini, Muhammet Kahraman’ın kaleme aldığı Geleneklerimizden Günümüze Tavas isimli kitabın da bunun bir halkası olduğunu söyledi.

Eğitimci Kahraman’a bu çalışmaya katkılarından dolayı teşekkür eden Akyol, “Bir kent hafıza ile yaşar. Hafızası olmayan kentler, anlamsız bir kalabalıktan başka hiçbir şey ifade etmez. Yazılmış olan eserler, bir kentin geçmişten günümüze yaşayan hafızasının resmi belgesidir. Bu çalışmayı hazırlayan şair, yazar ve öğretmenMuhammet Kahraman’a teşekkür ediyorum” dedi.

Muhammet Kahraman ise, kitabın yayınlanması ve okuyucularla buluşturulmasına katkı sağlayan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ‘a teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 8 25Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 5 23Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 9 15Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 4 22Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 24Çok Bulutlu