REKLAMI GEÇ

Tavas’ın Medet Mahallesi’nde arsalar törenle dağıtıldı

Tavas’ın Medet Mahallesi’nde arsalar törenle dağıtıldı

Tavas İlçesi’nin, Medet Mahallesi’nde İskân Kanunu kapsamında yapılan “Köy Gelişme Alanı” uygulaması çalışmasında arsa dağıtımları başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2018 Cumartesi, 11:41

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 2014 yılında Etüt programına alınarak 5543 sayılı İskân Kanunu kapsamında “Köy Gelişme Alanı” uygulaması çalışmaları sonucunda arsa dağıtım aşamasına gelindi. Bu bağlamda Tavas İlçesi’nin Medet Mahallesi’nde ilk arsalar hak sahiplerine törenle teslim edildi.

Tavas İlçesi Medet Mahallesi’nde yapılan törene; Vali Hasan Karahan, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy katıldı.

Törende yaptığı konuşmada “Dünyada mekânsız ahirette imansız olmaz” olmaz diyerek başlayan Denizli Valisi Hasan Karahan, “ Gerçekten sit alanlarında inşaat izni yapacak şekilde tapu alıp üzerlerine binayı yapabilmek çok zor. Çok şükür büyük gayretle ve ısrarla netice aldık ve bu önemli bir başlangıcı aştık. Arsaların tapusunu bugün teslim ediyoruz. En kısa zamanda hep beraber ihaleleri yapılmış olan binaları da tamamlayıp tapuları ev olarak verip, emekli kardeşlerimizi sıcak yuvalarına kavuşturacağız. Dünyada mekânsız ahirette imansız olmaz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hak sahibi kabul edilmiş 27 aileye tapuları, Vali Hasan Karahan ve Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkan Vekili Nihat Zeybekci ile birlikte diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu