REKLAMI GEÇ

Tavas’ın son korona hastası alkışlarla taburcu edildi

Tavas’ın son korona hastası alkışlarla taburcu edildi

Tavas’ta bir süre önce korona virüs teşhisi konulan ve Tavas Devlet Hastanesi’nde tedavi altında tutulan 68 yaşındaki M.T. zorlu bir sürecin ardından virüsü yendi, sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mayıs 2020 Salı, 17:22

Korona virüs salgınında iyi haberler birbiri ardına gelmeyi sürdürüyor. Bir süre önce yapılan korona virüs testi pozitif çıkan M.T., Tavas Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hipertansiyon ve astım hastası olan 68 yaşındaki M.T. yoğun bir tedavi sürecinin ardından virüsle savaşını kazandı, Tavas Devlet Hastanesi’nin sağlık çalışanları tarafından alkışlarla taburcu edildi.

Tavas’ın tedavi altındaki son korona hastası olan İkinci yaşamına merhaba diyen hasta, sağlık çalışanlarına teşekkür etti, “Allah ne muradınız varsa versin. İlk 5 gün çok sıkıntılı geçti. Hepinizden Allah razı olsun, sağlık müdürümüz ve İlçe sağlık müdürümüz başta olmak üzere tüm sağlıkçılara çok teşekkür ederim” dedi.

SERVERGAZİ DEVLET HASTANESİ’NDEN DE 3 TABURCU
Bu arada korona virüs testleri pozitif çıktıktan sonra Servergazi Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 3 hasta da alkışlar arasında taburcu edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 8 26Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 12 28Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 12 24Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 6 23Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 27Az Bulutlu